Welkom bij de website van BGW Advies, een adviesbureau op het gebied van binnenmilieu en waterveiligheid met een jarenlange ervaring in het vakgebied. BGW advies staat voor de veiligheid van en gezondheid van de werkende mens: “Verhoog de productiviteit, door het creëren van een goed binnenklimaat.”

BGW Advies, hét Binnenmilieu Adviesbureau

BGW Advies is een binnenmilieu adviesbureau met een jarenlange ervaring in het vakgebied en zet zich in voor de veiligheid en gezondheid van de werkende mens. Dit bereiken wij ondermeer door ondersteuning te bieden aan onder andere de preventiemedewerker of facilitair medewerker. Zij zijn binnen de bedrijven en instellingen het aanspreekpunt inzake de veiligheid en gezondheid van de werkende mens.

Daarnaast leveren wij verscheidene producten om zowel het binnenmilieu als de waterveiligheid te kunnen inspecteren. Zodoende zorgen we voor een veilige omgeving voor de gebouwgebruiker.

» Download onze whitepaper «

Wat is het nut van een goed binnenklimaat

Een goed binnenklimaat voor de gebouwgebruikers, dat is het streven van elke facilitair medewerker of preventiemedewerker. Maar wanneer mag er eigenlijk gesproken worden van ‘een goed binnenklimaat’? Hoe wordt een goed binnenklimaat gecreëerd en nog belangrijker hoe wordt deze behouden? Download de whitepaper en kom meer te weten.

U wordt toegevoegd aan onze mailing. U kunt zich altijd weer afmelden. Privacybeleid

“Met BGW advies willen wij de klant weer centraal stellen en voorzien van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare ondersteuning en bijbehorende adviezen.”

Waarmee wij u kunnen helpen

Bekijk onze bedrijfsvideo en kom er binnen een minuut achter wat het Well Work Dashboard® voor uw organisatie kan betekenen.