Over ons

BGW Advies is een binnenmilieu adviesbureau met een jarenlange ervaring in het vakgebied en zet zich in voor de veiligheid en gezondheid van de werkende mens.

Historie BGW advies

BGW advies is een binnenmilieu adviesbureau opgericht in 2018 door de heer ING R. Hennep en mevrouw F. Biesterbos.

Ruud Hennep is vanaf 1996 werkzaam als binnenmilieu adviseur, waarin hij een aanzienlijke bijdrage heeft geleverd in de professionalisering van de branche door onder andere zijn betrokkenheid bij de oprichting van de VLA afdeling binnenmilieu. Ruud is werkzaam geweest bij Milieu Consult o.b.o BV, Klimacare arbotechnisch adviesbureau BV (opgericht door R. Hennep en F. Biesterbos  in 2001), Normec Biobeheer Groep en Kiwa Compliance.

Fennie Biesterbos is vanaf 1986 werkzaam op het gebied van binnenmilieu en wateronderzoek. Zij was betrokken bij de oprichting van Biobeheer en heeft achtereenvolgens gewerkt bij Milieu Consult o.b.o BV en uiteraard Klimacare arbotechnisch adviesbureau BV.

“Met BGW advies willen wij de klant weer centraal stellen en voorzien van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare ondersteuning en bijbehorende adviezen.”

Missie BGW advies

BGW advies staat voor de veiligheid van en gezondheid van de werkende mens. Wij zetten ons in om een grote bijdrage te kunnen leveren om de werkzaamheden van o.a. preventiemedewerkers, inzake het zorgen dat werknemers kunnen werken in een gezonde werkomgeving te optimaliseren. Gedreven en nuchter zijn we altijd op zoek naar vernieuwing, naar de beste onderzoeksmethodes en de nieuwste inzichten op het gebied van onderzoek. Bij BGW advies gaan innoveren en de belangen van onze klanten hand in hand. Volg BGW Advies op Linkedin.

Het Well Work Dashboard®

BGW advies heeft het Well Work Dashboard® ontwikkeld om de werkzaamheden van de preventiemedewerker en facilitair medewerker te stroomlijnen en te ondersteunen.

Met behulp van het Well Work Dashboard® kunt u:

  • Binnenmilieu klachten registreren en afhandelen.
  • Eerstelijns onderzoek uitvoeren naar binnenmilieu klachten.
  • Registreren en opvolgen Legionella analyseresultaten t.b.v.
  • Legionellapreventie
  • Ongevallen en bijna ongevallen registreren, afhandelen en melden.
  • Acties vanuit het RI&E Plan van Aanpak opvolgen en afhandelen.

Bekijk onze bedrijfsvideo en kom er binnen een minuut achter wat het Well Work Dashboard® voor uw organisatie kan betekenen.

Menu