Diensten

BGW Advies biedt u diverse diensten onder 1 dak. Dit doen we met onze uitgebreide expertise en met een zorgvuldige en persoonlijke aanpak. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Well Work Dashboard®

BGW advies heeft het Well Work Dashboard® ontwikkeld om de werkzaamheden van de preventiemedewerker en facilitair medewerker te stroomlijnen en te ondersteunen. Hiermee worden de werkzaamheden ondersteund en bespaart men tijd, zodat er meer tijd overblijft voor de andere taken.

Meer informatie

Binnenklimaat Label

Om aantoonbaar te maken dat een kantoorgebouw geclassificeerd kan worden als gezond, heeft het Platform Binnenklimaattechniek het Binnenklimaat Label ontwikkeld. Als basis voor het label dienen de richtlijnen uit het PvE Gezonde Kantoren.

Meer informatie

Binnenmilieu Inspectie & Advies

Het creëren en behouden van een goed binnenmilieu is een noodzaak. Om een optimaal binnenmilieu te bereiken biedt BGW Advies diverse diensten. Om het niveau van de diensten op het hoogste niveau uit te kunnen voeren, is BGW Advies lid van toonaangevende belangenverenigingen.

Meer informatie

Waterinspectie & Advies

Schoon en veilig drinkwater is een levensbehoefte. Om het water schoon en veilig te houden kennen we in Nederland diverse wetten en richtlijnen. BGW Advies is specialist op dit vakgebied en kan u helpen bij uw vraagstukken inzake Legionellapreventie en drinkwater veiligheid.

Meer informatie

Cursussen

Het binnenmilieu heeft de laatste jaren veel aandacht gekregen. Om hier meer inzicht over te verkrijgen heeft BGW Advies de cursus Adviseur binnenmilieu ontwikkeld. Een belangrijk instrument in het arsenaal van het binnenmilieu-onderzoek is het microbiologisch lucht- en contactonderzoek. Hiervoor is de cursus Uitvoeren microbiologisch lucht- en contactonderzoek.

Meer informatie

» Download onze whitepaper «

Wat is het nut van een goed binnenklimaat

Een goed binnenklimaat voor de gebouwgebruikers, dat is het streven van elke facilitair medewerker of preventiemedewerker. Maar wanneer mag er eigenlijk gesproken worden van ‘een goed binnenklimaat’? Hoe wordt een goed binnenklimaat gecreëerd en nog belangrijker hoe wordt deze behouden? Download de whitepaper en kom meer te weten.

U wordt toegevoegd aan onze mailing. U kunt zich altijd weer afmelden. Privacybeleid

Menu